banner1
banner2
  • dhukungan

    Rintangan Kimia

    Umume dingerteni manawa pipa lan fittings ing bahan termoplastik digunakake ing industri ing endi cairan cairan lan gas sing korosif mbutuhake bahan konstruksi bermutu, kanthi resistensi korosi sing apik banget.

    Sinau Liyane
  • dhukungan

    Properti Material

    Umume dingerteni manawa pipa lan fittings ing bahan termoplastik digunakake ing industri ing endi cairan cairan lan gas sing korosif mbutuhake bahan konstruksi bermutu, kanthi resistensi korosi sing apik banget.

    Sinau Liyane
  • dhukungan

    Pipa Tekanan PE

    Umume dingerteni manawa pipa lan fittings ing bahan termoplastik digunakake ing industri ing endi cairan cairan lan gas sing korosif mbutuhake bahan konstruksi bermutu, kanthi resistensi korosi sing apik banget.

    Sinau Liyane
  • dhukungan

    Cathetan Teknis

    Cathetan teknis dimaksudake kanggo nyedhiyakake diskusi sing luwih lengkap babagan macem-macem aspek desain lan instalasi sistem pipa vinidex lan fittings. Cathetan teknis ing ngisor iki kasedhiya

    Sinau Liyane
  • Kebersihan sing apik

    Nalika pipa PE diproses, ora ditambahake penstabil uyah logam abot, bahan kasebut ora beracun, ora ana lapisan skala, ora ana breeding bakteri, lan bisa ngatasi polusi sekunder banyu ngombe kutha.
  • Resistansi korosi sing apik banget

    Kajaba sawetara oksidan sing kuwat, bisa tahan erosi macem-macem media kimia; ora ana korosi elektrokimia.
  • Umur lawase dawa

    Ing kahanan suhu lan tekanan sing ditemtokake, pipa PE bisa digunakake kanthi aman luwih saka 50 taun.
  • Resistensi pengaruh sing apik

    Pipa PE nduweni ketangguhan sing apik lan resistensi pengaruhe sing dhuwur, lan benda sing abot langsung ditekan liwat pipa, sing ora bakal nyebabake pipa kasebut pecah.
  • Kinerja sambungan sing bisa dipercaya

    Kekuwatan saka pipa PE sing nyawiji panas utawa leleh listrik luwih dhuwur tinimbang awak pipa, lan sendi ora bakal rusak amarga gerakan lemah utawa beban urip.
  • Kinerja konstruksi sing apik

    Pipa iki bobote bobote, proses las sederhana, konstruksi trep, lan biaya proyek umume kurang.
  • Gampang digawa

    Pipa HDPE luwih entheng tinimbang pipa beton, pipa galvanis lan pipa baja. Gampang nangani lan nginstal, lan mbutuhake tenaga kerja lan peralatan sing luwih murah tegese biaya instalasi proyek sithik.
  • Resistensi aliran sithik

    Pipa HDPE duwe permukaan njero sing mulus lan koefisien Manning yaiku 0,009. Kinerja sing lancar lan sifat non-adesif njamin manawa pipa HDPE duwe kapasitas ngirim luwih dhuwur tinimbang pipa tradisional, lan sekaligus nyuda kerugian tekanan pipa lan konsumsi energi transmisi banyu.

Kita Ahli Plastik lan Geosintetik

Komitmen kanggo nambah efisiensi lan keamanan transportasi cairan, nggawe manungsa luwih sehat lan jagad iki luwih apik. Misi lan visi kita yaiku dadi perusahaan sing bisa dipercaya sing nggawe nilai kanggo masarakat, pelanggan, pemegang saham lan karyawan, lan nggawe inovasi minangka kekuwatan kanggo pembangunan berkelanjutan.

Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Saiki, produk utama perusahaan yaiku rekayasa kota, teknik gas, rekayasa pengerukan, teknik pertambangan, irigasi pertanian, teknik enem sistem, pipa pasokan banyu HDPE, pipa pengerukan HDPE, pipa gas HDPE, pipa pertambangan antistatik tahan HDPE, HDPE Pipa pompa panas sumber dhasar, pipa saluran HDPE siphon, pipa HDPE pipa, pipa jaket kabel MPP, lsp. Luwih saka 20 seri lan luwih saka 6000 spesifikasi produk.

Sinau Liyane

Warta

news-right

Xuzhou Xinqihang Plastik Industri Co., Ltd.

Perusahaan kami kanthi tulus bakal kerja sama karo kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat kanthi konsep kerjasama "kualitas bermutu, reputasi berkualitas tinggi, layanan berkualitas tinggi" kanggo nggawe masa depan sing luwih apik!

Sabuk baja HDPE nguatake aplikasi pasar pipa bergelombang spiral

Ing taun-taun pungkasan, kanthi konservasi energi nasional lan kebijakan nyuda emisi ...
liyane >>

Karakteristik pipa PE lan ruang lingkup panggunaan

Ing sistem got lan banyu, pipa minangka bagean penting, mula kualitas ...
liyane >>