• page_banner

Babagan Kita

Xuzhou Xinqihang Plastik Industri Co., Ltd.

Komitmen kanggo nambah efisiensi lan keamanan transportasi cairan, nggawe manungsa luwih sehat lan jagad iki luwih apik. Misi lan visi kita yaiku dadi perusahaan sing bisa dipercaya sing nggawe nilai kanggo masarakat, pelanggan, pemegang saham lan karyawan, lan nggawe inovasi minangka kekuwatan kanggo pembangunan berkelanjutan.

Perusahaan kasebut dununge ing Zona Konsentrasi Industri Qing'an, Kota Xuzhou, Provinsi Jiangsu, kanthi modal terdaftar 45 yuta yuan lan area konstruksi luwih saka 70.000 meter persegi. Ana luwih saka 100 karyawan, 8 tenaga profesional lan teknis, lan 2 insinyur. Perusahaan kasebut duwe Buttonfield lan Shanghai Jingwei Ana luwih saka 20 lini produksi pipa (DN20mm-DN1400mm) kayata Ningbo Fangli, lan kapasitas produksi pipa plastik saben taun luwih saka 30.000 ton.

Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Saiki, produk utama perusahaan yaiku rekayasa kota, teknik gas, rekayasa pengerukan, teknik pertambangan, irigasi pertanian, teknik enem sistem, pipa pasokan banyu HDPE, pipa pengerukan HDPE, pipa gas HDPE, pipa pertambangan antistatik tahan HDPE, HDPE Pipa pompa panas sumber dhasar, pipa saluran HDPE siphon, pipa HDPE pipa, pipa jaket kabel MPP, lsp. Luwih saka 20 seri lan luwih saka 6000 spesifikasi produk.

factory (29)

Kualitas iku Urip

Kualitas iku urip. Kita ngembangake ranté pasokan, ngoptimalake sistem panyedhiya, lan njamin kualitas lan stabilitas sisih pasokan. Kita ngetrapake manajemen sing ramping lan entuk daya saing kualitas sing apik liwat manajemen R&D inovatif, manajemen kualitas total, lan operasi standar. Perusahaan iki wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO90001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001, sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja OHSAS18001, BV, SGS, lapangan TUV lan sertifikasi produk, lan produke wis lulus ISO4427, ASTM D3035, EN 12201, AS / NZS 4130 Tes pihak katelu internasional standar.

Inovasi minangka Jiwa

Inovasi minangka jiwa perusahaan. Minangka perusahaan industri inovatif, kita nyukupi kabutuhan unik para pelanggan liwat riset teknologi lan inovasi. Kita duwe pusat R & D standar lan laboratorium standar, sing terus-terusan nindakake pamriksaan lan tes kabeh taun, lan bisa nyedhiyakake layanan khusus OEM miturut kabutuhan unik para pelanggan ing macem-macem bidang, supaya bisa menehi solusi kanthi kualitas apik kanggo para pelanggan. Kanthi kinerja apik lan pangenalan merek produk, produk kasebut wis akeh digunakake ing sistem transportasi pipa ing bidang konstruksi infrastruktur kota, industri, pertanian, industri kimia, minyak bumi, pertambangan, akuakultur, transportasi dalan, lan konstruksi sipil, lan wis sukses dibukak Ing pasar internasional, diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah kalebu Bangladesh, Vietnam, Chili, Argentina, Republik Ceko, Rusia, UEA, Turkmenistan, Iran, lan Sudan, lan wis entuk pujian saka para pangguna!

Karakteristik Inti Pipa PE Industri Plastik Xinqihang

Bahan produksi bermutu

Milih Sinopec lan ngimpor bahan baku berkualitas tinggi, kita yakin manawa mung bahan baku lan teknologi sing apik sing bisa ngasilake pipa berkualitas tinggi.

Peralatan produksi Sampurna

Mimpin kanggo nggunakake peralatan pangolahan ekstrusi canggih domestik, lan upgrade peralatan dadi industri utama.

Personel teknis profesional

Tim teknis inti luwih saka sepuluh wong, kanthi rata-rata 10 taun pengalaman teknis industri.

Manajemen mutu sing sampurna

Pemeriksaan awal bahan baku, inspeksi kualitas cetakan, kontrol kualitas sing ketat sadurunge dikirim.

Proses produksi sing mateng

Formula rampung wis diverifikasi kaping pirang-pirang, lan kualitas pirang-pirang batch diajukake kanggo dipriksa.

Produk lan layanan berkualitas

Nyedhiyakake layanan pra-sales, in-sales, lan sawise-sales profesional, lan dhukungan teknis gratis.

Hubungi Kita

Kita negesake "manajemen integritas, kualitas dhisik, kerjasama win-win, tanggung jawab sosial" minangka nilai inti perusahaan, lan sambutan pelanggan domestik lan manca negara kanggo ngunjungi lan nuntun perusahaan. Perusahaan kami kanthi tulus bakal kerja sama karo kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat kanthi konsep kerjasama "kualitas bermutu, reputasi berkualitas tinggi, layanan berkualitas tinggi" kanggo nggawe masa depan sing luwih apik!

Tur Pabrik

  • factory (6)
  • factory (3)
  • factory (29)
  • factory (31)
  • factory (27)
  • factory (30)
  • factory (4)
  • factory (32)
  • factory (26)
  • factory (14)
  • factory (15)
  • factory (12)
  • factory (16)
  • factory (17)
  • factory (22)
  • factory (24)
  • factory (21)
  • factory (25)
  • factory (23)
  • factory (18)
  • factory (13)
  • factory (11)
  • factory (10)
  • factory (8)

Gudang

  • workshop-(1)
  • workshop-(19)
  • workshop-(18)
  • workshop-(2)
  • workshop-(11)
  • workshop-(3)
  • workshop-(5)
  • workshop-(16)
  • workshop-(9)
  • workshop-(22)
  • workshop-(28)
  • workshop-(17)
  • workshop-(26)
  • workshop-(14)
  • workshop-(23)
  • workshop-(21)
  • workshop-(24)
  • workshop-(6)
  • workshop-(8)
  • workshop-(10)
  • workshop-(13)
  • workshop-(15)
  • workshop-(20)
  • workshop-(25)
  • workshop-(27)
  • workshop-(29)