• page_banner

Sabuk baja HDPE nguatake aplikasi pasar pipa bergelombang spiral

Ing taun-taun pungkasan, kanthi konservasi energi nasional lan kebijakan nyuda emisi lan fokus global ing ekonomi karbon rendah, uga peningkatan kualitas urip masarakat, masarakat luwih nggatekake babagan kualitas urip omah. Minangka jinis pipa limbah anyar, pipa limbah PE lan sabuk baja HDPE bertegangan pipa bergelombang sapisan disambut dening perusahaan limbah gedhe kayata pabrik kertas.

Pipa limbah PE, sabuk baja HDPE bertulang pipa bergelombang spiral, kinerja aliran sing apik, kisaran aliran sudhut lan karakteristik polimer unik liyane, dadi pipa PE duwe kinerja pangolahan sing apik banget. Industri Plastik Xinqihang duwe akeh cara kanggo mbentuk pipa got, kayata cetakan injeksi, cetakan jotosan, thermoforming vakum, lapisan, cetakan rotasi, pembuahan elektroplasi, penyemprotan permukaan logam, lan liya-liyane umume, bahan formulasi aliran sedheng digunakake kanggo ngasilake tebal- produk tembok lan sing mbutuhake kateguhan. Bahan kecepatan dhuwur digunakake kanggo ngasilake perangan tembok lancip sing mbutuhake proses cepet.

Supaya bisa nyukupi sarat sistem limbah perusahaan, kalebu resistensi tekanan, keamanan, lan kasepen, pipa limbah PE kanthi diameter gedhe katon. Pipa PE ngganti pipa logam asli lan pipa beton. Amarga tembok njero pipa limbah PE kanthi diameter gedhe alus, uga dominan sajrone dipasang, lan ora bakal ngasilake lereng gedhe kanggo nambah dhuwur njero ruangan. Kajaba iku, rega pipa limbah PE kanthi diameter gedhe ora regane dhuwur, mula nyuda biaya kanggo kabeh proyek kasebut.

Ing njero lan njaba pipa limbah PE digawe saka bahan PE sing ora beracun "ijo", sing ora bakal mengaruhi lingkungan sekitar. Pipa limbah PE kanthi efektif nyuda gangguan pembuangan lan nggawe lingkungan produksi sing luwih kepenak. Resistensi aliran cilik kanggo nyegah fouling lan njamin got sing efisien lan lancar. Bahan PE poliethelin duwe tembok njero sing alus lan bisa digunakake kanggo ngeculake cairan PH2-PH12. Efek panyegelan apik banget, lan ora ana kemungkinan bocor.


Wektu kiriman: Mar-10-2021