• page_banner

Karakteristik pipa PE lan ruang lingkup panggunaan

Ing sistem got lan banyu, pipa minangka bagean penting, mula kualitas pipa duwe peran penting. Saka pengalaman biyen, dibandhingake karo pipa plastik utawa logam, pipa pe duwe ciri kaya ing ngisor iki:

Density Kapadhetan kurang, kekuatan dhuwur, kateguhan sing apik;

② tahan korosi, gampang diwarnani, lan nduweni sifat isolasi sing apik.

Construction Konstruksi sing gampang, instalasi sing gampang lan cepet, lan biaya perawatan sing murah.

Adhedhasar telung kaluwihan pipa PE kasebut, bisa digunakake ing sistem penyediaan banyu lan got, banyu irigasi pertanian, transportasi mineral ing tambang, lan pemanasan gas.

Sawise ngerti kanthi ringkes babagan pipa PE, ayo ndaftar status aplikasi. Ing negara maju lan wilayah ing luar negeri, pipa PE nyumbang luwih saka 90% pipa gas dikubur antar kota, lan pangsa pasar pipa pasokan banyu wis mencapai 60%, lan negara-negara manca nggawe pipa PE sing wis diwasa banget. Spesifikasi konstruksi standar. Amarga pipa galvanis sithik dilarang ing China, pipa PE duwe kaunggulan kompetitif ing bidang pasokan banyu bangunan. Ing industri kayata gas, pasokan banyu industri, komunikasi, lan irigasi pertanian, pipa PE uga nuduhake tren pertumbuhan sing cepet. Standar lan spesifikasi pipa durung tetep, sing wis nyebabake aplikasi lan pangembangan pipa PE nganti tartamtu.

Ana akeh cara klasifikasi pipa PE, lan ana macem-macem cara klasifikasi miturut standar sing beda. Miturut tujuane, bisa dipérang dadi konstruksi lan pasokan banyu kotamadya lan pipa got, pipa gas ruangan, pipa irigasi pertanian, pipa utas, pipa limbah, lsp. Miturut kualitas lan struktur pipa, pipa PE bisa dipérang dadi PE biasa pipa, pipa komposit aluminium-plastik, pipa komposit plastik baja, pipa komposit plastik baja, pipa bertulang, pipa bergelombang tunggal / tembok ganda, pipa spiral, pipa inti silikon kanggo kabel optik, lsp. Miturut kapadhetan bahan baku, bisa dipérang dadi tabung kapadhetan dhuwur, tabung kapadhetan rendah lan tabung kapadhetan menengah.


Wektu kiriman: Mar-10-2021