• page_banner

Pipa Tekanan PE

Bahan poliethelin (PE) wiwitane dikenalake ing Inggris ing taun 1933 lan wis suwe digunakake ing industri pipa wiwit pungkasan taun 1930-an.

Sifat fisik saka bahan PE wis terus dianyari kanthi paningkatan resistensi panyebaran retak, resistensi tekanan hidrostatik sing tambah, kemuluran lan resistensi suhu sing luwih dhuwur asil saka perkembangan metode polimerisasi. Perkembangan kasebut nyebabake tambah akeh aplikasi PE ing industri pipa ing wilayah kasebut kayata retikulasi gas, pasokan banyu, bubur penambangan, irigasi, saluran pembuangan lan aplikasi industri umum.

Atributitas resistensi berdampak tinggi, gampang dipasang, fleksibilitas, karakteristik aliran hidrolik sing lancar, resistensi abrasi sing dhuwur, lan resistensi reagen kimia sing apik nyebabake sistem pipa PE sing ditemtokake kanthi rutin lan digunakake ing macem-macem aplikasi ing ukuran pipa munggah diameteripun nganti 1600 mm.

Kategori