• page_banner

Pipa listrik

  • CPVC power pipe

    Pipa listrik CPVC

    Pipa listrik CPVC nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, fleksibilitas sing apik, tahan suhu dhuwur, resistansi korosi, tahan api, kinerja insulasi sing apik, ora ana polusi, ora gampang umure, bobot entheng, konstruksi sing trep, lsp.

  • MPP power pipe

    Pipa listrik MPP

    Tekanan nominal: 10Mpa

    Warna produk: oranye

    Bahan baku produk: Bubuk PP minangka masterbatch utama

    Panggunaan produk: selubung kawat, pipa kotamadya

    Fitur produk: kateguhan sing apik, tahan suhu dhuwur, tahan korosi, tahan api