• page_banner

Produk

  • HDPE Irrigation Pipe Fittings

    Pipa Irigasi HDPE Fitting

    Kekuwatan dering gedhe: tembok pipa dirancang kanthi struktur cincin kothong sing cukup, sing bisa nambah kaku pipa. Ing materi sing padha, tekanan lingkungan bisa luwih gedhe.

  • HDPE Siphon Pipe

    Pipa HDPE Siphon

    Sistem drainase njero jelas duwe kaluwihan dibandhingake karo sistem pembuangan gravitasi tradisional.

  • Large Diameter OD1800mm HDPE Pipe for Water Supply

    Pipe HDPE Diameter Gedhe OD1800mm kanggo Pasokan Banyu

    Bahan HDPE ora beracun lan tanpa rasa. Iki kalebu bahan bangunan ijo lan ora bisa skala liwat tes kesehatan sing ketat, sing bisa nambah kualitas banyu kanthi efektif.

  • HDPE Water Supply Pipe

    Pipa Pasokan Banyu HDPE

    Wiwit digunakake ing aplikasi banyu ngombe ing taun 1970-an, pipa polietilen kerapatan tinggi (HDPE) dadi bahan ideal kanggo sistem pipa sing digunakake kanggo ngeterake banyu ngombe. Minangka bahan angel lan tahan banting sing bisa tahan 100 taun utawa luwih kanthi pangopènan minimal, pipa HDPE wis kabukten luwih unggul tinimbang pirang-pirang pipa liyane lan bisa digunakake minangka sarana distribusi lan distribusi banyu ngombe. Umur layanan sing dawa lan biaya perawatan murah pipa HDPE, ditambah karo kapabilitas lan macem-macem teknologi kanthi alur sing luwih cilik, nyebabake pipa HDPE kanthi biaya siklus urip paling murah ing sistem pipa banyu ngombe.

  • Large Diameter OD1600mm HDPE Water Supply Pipe for Municipal Application

    Pipa Pasokan Banyu HDD OD1600mm Diameter Gedhe kanggo Aplikasi Kota

    bahan HDPE iku ora beracun lan ora duwe rasa. Iki kalebu bahan bangunan ijo lan ora bisa skala liwat tes kesehatan sing ketat, sing bisa nambah kualitas banyu kanthi efektif.

  • HDPE Irrigation Pipe

    Pipa Irigasi HDPE

    Pipa PE akeh digunakake ing bidang limbah, pasokan banyu, saluran transportasi lan transportasi banyu kanggo kekuatane sing dhuwur, tahan suhu dhuwur, tahan karat, ora beracun lan tahan tahan.

  • Aluminum Alloy Lined Plastic Composite Pipe

    Pipa Komposit Plastik Berat Paduan Aluminium

    Alias ​​produk: pipa plastik lapisan paduan aluminium, pipa paduan aluminium lapisan plastik

    Standar eksekutif: CJ / T 321-2010

    Spesifikasi produk: dn20-dn160

    Bahan produk: Tataran 1

    Panggunaan produk: pasokan banyu, dadi panas

    Perawatan lumahing: oksidasi anodik

    Massa teoretis: 1,5 kg / m

    Referensi kanggo dawa nglereni tabung njaba paduan aluminium:

    Diameter njaba nominal (mm) 20/25/32/40/50/63/75/90/110/160

    Panjang kulit (mm) 13/15/17/19/20/25/28/32/38/55

  • Large-diameter HDPE plastic steel winding pipe

    Pipa gulungan baja plastik HDPE kanthi diameter amba

    Spesifikasi produk: dn1000mm

    Warna produk: ireng

    Bahan produk: HDPE poliethelin

    Pipa dawa: umume 9m, ndhukung kustomisasi

    Panggunaan produk: pipa limbah

  • HDPE Gas Pipe

    Pipa Gas HDPE

    Umur dawa. Dirancang umur layanan 50 taun kanthi suhu lan tekanan.

  • DN200hdpe gas pipe

    Pipa gas DN200hdpe

    Spesifikasi produk: DN200

    Klasifikasi kelas: kelas pe80 / 100

    Tekanan nominal: 0,2 / 0,4 / 0,6 / 1,0MPa

    Werna: Ireng

    Kekandelan tembok: 11.4 / 18.2mm

    Garis tandha warna: PE80-kuningPE100-oranye

    Papan Asal: Xuzhou, Jiangsu

    Pabrikan: Jiangsu Runshuo Pipe Industry Co., Ltd.

  • HDPE Dredging Pipe

    Pipa Dredging HDPE

    Kapan ing darat utawa banyu, total biaya rekayasa Pipa pengecoran HDPE luwih murah lan luwih efisien tinimbang pipa liyane.

  • HDPE Corrugated Pipe

    Pipa bergelombang HDPE

    Resistansi korosi sing apik. Pipa duwe tahan asam lan alkali, resistansi korosi, cocog kanggo industri kimia.